Welkom in mijn oase van rust...
 Hoi en welkom bij Praktijk San.t!
Ik ben Sandra, voetreflexologe, aromazorger, coach, aroma freedom practicioner... Ik voeg steeds meer dingen toe in mijn kennisrugzakje, maar ze dienen allemaal 1 doel: de vrouw!

Hormonen regelen zowat alles in ons lichaam en laat het nu zijn dat wij vrouwen constant onder hormonale schommelingen staan. Dit heeft effect op hoe we ons lichamelijk voelen, op onze energielevels, op ons welzijn, op onze fertiliteit, op onze emoties,  op ons zelfbeeld, op het beeld van de wereld om ons heen, en ga zo maar door... 
.
Ik ga uit van een holistische visie. Dat houdt in dat ik jou als geheel bekijk, maar ook dat bepaalde sessies door elkaar kunnen lopen. Het gedeelte aromazorg, voetreflex en coaching zijn vaak samen inzetbaar en we kijken samen naar wat voor jou het beste is. Een gezonde geest (coaching) in een gezond lichaam (voetreflex) maar zeker ook in een gezonde omgeving (aromazorg)...

De chemicaliën in dagdagelijkse verzorgingsproducten zorgen voor zeer zware toxische belasting die ons hormonaal stelsel overhoop gooit en onder druk zet. Ook dit is een stukje dat bij mijn praktijk hoort. Ik help jou graag naar een cleaner, lowtox lifestyle.

De praktijk is op dit moment niet rolstoel toegankelijk. De ruimte bevindt zich namelijk op de 1e verdieping, die enkel met een trap bereikbaar is. Wil je alsnog een behandeling en kan je niet de trap omhoog, gaan we zeker op zoek naar een andere oplossing zodat ik jou alsnog van dienst kan zijn. Voor elk probleem is er wel een gepaste oplossing.
Er zijn plannen om het huis te verbouwen zodat later de praktijk beneden komt. Sorry voor dit ongemak.


Wat heb ik jou te bieden?

 
 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Tot gauw in mijn praktijk!
 Laten we connecteren!
 

             Praktijk San.T
Sandra Geusens

Sandra Geusens - voetreflexologe, aromazorger, coach

As, Limburg - sgeusens@hotmail.com - btw.: 0847468115


© copyright Sandra Geusens 2021