Welkom in mijn oase van rust...
 Hoi en welkom bij Praktijk San.t!
Ik ben Sandra. Ik plak niet graag labels op wat ik doe omdat ik steeds in beweging ben en bijleer, maar als het dan toch moet, dan ben ik voetreflexologe, aromazorger en coach. 

Bij mij in de praktijk kan je terecht voor een aantal zaken, die ik hieronder voor je oplijst.
Wanneer je op de foto's klikt, ga je verder naar een pagina met meer uitleg.

Ik ga uit van een holistische visie. Dat houdt in dat ik jou als geheel bekijk, maar ook dat bepaalde sessies door elkaar kunnen lopen. Het gedeelte aromazorg, voetreflex en coaching zijn vaak samen inzetbaar en we kijken samen naar wat voor jou het beste is. Een gezonde geest (coaching) in een gezond lichaam (voetreflex) maar zeker ook in een gezonde omgeving (aromazorg)...

De praktijk is op dit moment niet rolstoel toegankelijk. De ruimte bevindt zich namelijk op de 1e verdieping, die enkel met een trap bereikbaar is.
Er zijn plannen om het huis te verbouwen zodat later de praktijk beneden komt. Sorry voor dit ongemak. 


Wat heb ik te bieden voor jou?

 
 Wat is voetreflexologie?

De officiële definitie volgens beroepsvereniging BEVO luidt: 
"Reflexologie is de leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones, die corresponderen met en een weerspiegeling zijn van alle weefsels van het lichaam. Reflexologie is een unieke methode om homeostase van de mens in al zijn aspecten te bevorderen." Deze definitie omhelst voor mij het hele plaatje van de reflexologie. Elk punt in ons lichaam weerspiegelt zich op punten in onze voeten (en tevens in onze oren, handen en gelaat). Een beetje macrokosmos tov microkosmos. Door met deze punten aan de slag te gaan, nemen we als het ware het hele lichaam onder handen. Ik maak zelf gebruik van zowel de westerse als oosterse reflexologie.

Ik heb deze technieken geleerd in een 3-jarige opleiding bij Golden Feet, een verdiepingsmodule bij de Levensschool en verschillende externe workshops zoals oa die van Hanne Marquardt, de grondlegster van de moderne reflexologie in Europa. 

Een sessie voetreflex kost bij mij €45 en duurt om en bij 45m tot een uur.

Via facebook messenger of sms kan ook. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Tot gauw in mijn praktijk!
 Laten we connecteren!
 

             Praktijk San.T
                         
                 Sandrôme

Sandra Geusens - voetreflexologe, aromazorger, coach

As, Limburg - sgeusens@hotmail.com - btw.: 0847468115


© copyright Sandra Geusens 2021