Wat is het verschil tussen essentiele olie en draagolie?


Wat is het verschil tussen essentiële olie en draagolie? Het is een vraag die ik regelmatig krijg van mijn teamleden of de mensen om mij heen. Ik vertel uitgebreid over essentiële olie in mijn gratis online workshop 'Essentiële olie, jouw highway naar meer welzijn' maar over draagolie deed ik nog niets, dus daarom gauw een korte blog.
Read more...

Natuurlijke make-up remover DIYMake-Up Remover vind je in overvloed in elke winkel maar veel vrouwen, waoronder ikzelf vinden het gevoel van olie niet zo lekker op de ogen. Ook stel ik mij altijd vragen of ik mijn huid ûberhaupt wel reinig, want wie weet wat er allemaal ik zo'n flesje zit? Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb altijd het gevoel dat ik net vies achterblijf. Heb jij dat ook? Lees dan zeker verder, want ik heb een paar leuke natuurlijke tips en receptjes gevonden.
Read more...

Natuurlijke middeltjes tegen geel haar!

Ben jij ook blond of grijs? Dan weet je vast wel waar ik het over heb: de gele gloed in je haar waar je vanaf wilt. Ik schreef het al in een vorige blog dat ik mijn grijze haar laat uitgroeien, en aangezien ik ook op natuurlijke middelen ben overgestapt, ging ik op zoek naar natuurlijke middeltjes om mijn zilvershampoo te vervangen. 
Read more...

Aarden, wat is dat nu precies, waarom is het belangrijk en hoe doe je het?

Aarden... wat is dat en hoe doe je dat? 
Vroeger vond ik 'aarden' maar zweverig gedoe. Maar als ik daar nu op terugkijk, is dat eigenlijk een heel gek gedacht, want het woord 'aarden', of ook wel 'gronden' genoemd, zegt op zich al dat je niet daarboven ergens zweeft, maar kort aan de aarde bent, in het hier en nu, heel bewust, met beide voetjes op de grond. 
Read more...

Seizoensgroenten tegen voorjaarsmoeheid. Welke groenten vind je in de lente?

Seizoensgroenten, je hoort er zoveel over. En ik schreef onlangs in een blogje dat seizoensgroenten ook helemaal geweldig zijn tegen voorjaarsmoeheid. Je vindt deze blog vol tips hier
Maar welke groenten vind je dan nu in de lente? En hoe consumeer je die het best, wil je het ideale eruit halen tegen voorjaarsmoeheid? Ik vertel het je allemaal, maar laten we beginnen bij het begin.
Read more...
 
Read Older Updates Read Newer Updates