Sta volop in het leven!

💜 Van drama naar kracht💜 Life is like a rainbow...
You need both the sun and rain to make its colours appear...Ik ben Sandra, ik ben geboren in het mooie jaar 1980. Ik woon in Belgisch Limburg, in het dorpje As en heb daar mijn praktijk voetreflexologie/aromazorg/coaching, Praktijk San.T

Ik ben gelukkig getrouwd met Baldo, plusmama van 2 pubers (Aline en Jordy) en ik ben (best laat) mama geworden van Manon en Bowen op mijn 34 en 37 jaar. 
Geen eigen keuze trouwens, ik wou altijd jong mama worden maar het leven besliste daar anders over. 

Ik ben altijd best een onzeker besje geweest, een dikkerdje toen ik jong was, gepest... En ook mijn thuissituatie was niet ideaal... Een stiefvader aan de alcohol, geweld, armoede,...
Ik wou altijd al grootse dingen doen, mensen een goed gevoel geven, maar wie was ik? Ik was waardeloos...

Toen ik rond mijn 30e eindelijk een beetje mijn draai in het leven vond, kwamen daar fertiliteitsproblemen bovenop. 

Hoewel ik heel wat waters moest doorzwemmen, heeft het me wel allemaal gebracht waar ik nu ben. Ik ben door mijn fertiliteitstraject beland in de opleiding voetreflexologie. Ik verloor niet lang nadien onverwacht mijn mama toen ik hoogzwanger was en dat deed me nog meer beseffen hoe snel het leven gedaan kan zijn. Dat we er het beste van moeten maken. Ik stortte mij op personal development en wat een reis was dat! 

Ik bloeide open van bang en depressief naar een vrouw die weet wie ze is! Een bloem met een stevige stengel, mooi, kleurig en geurig maar met doorns als het moet. Een wolvin die er staat voor haar welpen, maar die haar kracht soms moet bijvullen. Ik heb soms nood aan tijd alleen, mijn eigen ding, zodat ik eens zo sterk bij mijn roedel kan terugkeren. Ook essentiële oliën hebben hier een grote rol in gespeeld. Ondersteuning op elk vlak, vooral emotioneel en mentaal, maar ook het verminderen van de toxische belasting. 

Gaandeweg ben ik gaan inzien dat hormonale issues aan de basis lagen (en soms nog liggen) van mijn wispelturig humeur en karakter, en van de vele emotionele issues die altijd in mijn leven hebben gespeeld. Wat een openbaring! Op die manier ben ik me dan ook gaan specialiseren in hormonen, fertiliteit, emoties... Alles wat vrouw-zijn omvat. Ik vind daarbij dat er naast ons fysiek welzijn, ook plaats moet zijn voor emoties, mindset en spiritualiteit. Wil je de beste versie van jezelf zijn, moet je àl je aspecten verzorgen.

Ik wil ik andere vrouwen helpen!! Ik wil dat élke vrouw zich goed kan voelen! Ongeacht haar hormonale cyclus of het seizoen van haar leven. Ongeacht wat haar is overkomen of vanwaar ze komt, we hebben allemaal een innerlijke GPS die we steeds opnieuw een bestemming kunnen toewijzen.
Want ik weet dat het kan en dat die krachtige wolvin reeds in elke vrouw zit. 

Voel je je kleurloos, uitgeblust en op?? Kamp je met fertiliteitsproblemen? Liggen je hormonen overhoop, veranderend seizoen? Of scheelt er 'gewoon vanalles' en weet je niet waaraan het ligt?
Laat mij je helpen weer in kleur te gaan leven... Weer volop in je kracht te staan.💜

Wat je over mij moet weten
😘 Ik dacht vroeger dat het met mij nooooit goed zou komen

👜 Ik heb geleerd dat je alles zelf in de hand hebt

🔥 Het leven overkomt je, maar je kiest zelf hoe je daarmee omgaat. I learned the hard way.

🦄 Ik heb heel veel cursussen coaching, aromazorg, voetreflex en andere holistische strekkingen gevolgd, en heb daar in de eerste plaats zélf heel veel aan gehad

 

Waarom ik?

Ik was net als jou. 

Ik voelde me net als jou. 
En ik wil dat jij weet dat de oplossing niet buiten jezelf gezocht moet worden, maar dat het innerlijke werk je gaat brengen waar je wilt zijn. Met de juiste mindset en natuurlijke middelen om je te ondersteunen.Throw me to the wolves and 
I will return,
leading the pack!

Liever klank & beeld?

Dan ben je welkom op het YouTube kanaal

10 zotte (en onnodige) weetjes

  1. Ik ben gek op glitters!
  2. Ik koop liever boeken dan schoenen
  3. Ik hou niet van koken (ik laat dat meestal over aan mijn man 😉 )
  4. Ik heb wat met wolven... Mijn totemdier? Vandaar het logo ook. 
  5. Ik droomde er vroeger van popster te worden zoals Michael Jackson of Madonna
  6. Ik heb een piano en wil graag leren spelen 
  7. Geboren in april ... een ram
  8. Ik heb een klassieke zang opleiding gedaan
  9. Ik ben een echte fitness-freak ... Je vindt me regelmatig aan de gewichten. 
  10. De beste dag uit mijn leven was mijn huwelijksdag.
Laten we connecteren!
 

             Praktijk San.T
Sandra Geusens

Sandra Geusens - voetreflexologe, aromazorger, coach

As, Limburg - sgeusens@hotmail.com - btw.: 0847468115


© copyright Sandra Geusens 2021