Mindset Traject
Maak komaf met beperkende overtuigingen
Laat negatieve gedachten, emoties en herinneringen varen en vervang ze door een positieve mindset.

Herken jij dat ook? Je wil vooruit met je leven maar iéts houd je tegen? Je wil verandering maar vanbinnen schreeuwt er iets! Je hebt je ogen op je doel maar je geraakt maar niet daar, wat je ook probeert.

Wel, je bent niet alleen! We kennen het allemaal, dat vervelende stemmetje in ons hoofd dat dicteert wat we wel of niet moeten doen. Dat stemmetje dat ons heeeel soms aanmoedigt maar veelal afbreekt of tegenhoudt van te doen wat we willen doen. Vermoeiend, hoor, om daar constant tegen te vechten. 

Dat soort negatieve gedachten zorgt voor extra stress in het lichaam en zoals we weten, stress gooit onze hormonen overhoop. Maar het zorgt er ook voor dat we het simpelweg niet redden om gezonder te gaan leven, om gewicht te verliezen, om terug consistent te sporten, om ons voedingspatroon te halen... Maar ook sportprestaties verbeteren, businessdoelen halen, gelukkiger in het leven staan, gebeurtenissen achter je laten en verdergaan, en ik heb gemerkt dat het soms zelfs de kinderwens in de weg kan staan...

Herken je dat? Steeds weer in rondjes lopen, kei gemotiveerd, maar toch steeds weer tegen hetzelfde resultaat aanbotsen zonder verder te geraken? Soms is het dan gewoon fijn om het eens over een andere boeg te gooien, een ander licht op de situatie laten werpen, jouw verhaal misschien ook kwijt kunnen.

Mijn werkwijze

 
Mijn methode gaat wat verder dan alleen een babbeltje en nieuw inzicht van een andere hoek. Wij gaan graven naar het nieuwe inzicht in jezelf. Dr. Benjamin Perkus is een klinisch psycholoog die verschillende technieken uit de psychologie samenvoegde met de werking van geur en merkte dat hij hiermee geweldige resultaten boekte. Hij noemde zijn nieuw ontworpen techniek de Aroma Freedom Techniek. Ik ben zelf gecertificeerd Aroma Freedom Practicioner sinds 2021. 
Om te begrijpen wat deze techniek doet, moeten we graven in de werking van onze hersenen en emoties.Hoe dan?
Vanaf onze geboorte registreren onze hersenen alle nare gebeurtenissen en koppelen daar een emotie aan vast. Het registreren van de gebeurtenissen gebeurt in de hippocampus, die kan je vergelijken met een grote bibliotheek vol mappenkasten waarin al onze ervaringen en gebeurtenissen liggen opgeslagen. De Amygdala weet perfect welke emotie bij welke gebeurtenis hoort. 
Nu moet je weten dat onze hersenen lui zijn. Wanneer wij in een bepaalde situatie terecht komen, dan gaat ons brein in die mappenkast op zoek naar een eerdere gelijkaardige situatie en schiet ook de amygdala in gang om de bijhorende emotie op te zoeken. Door steeds weer die ooit gemaakte link tussen die ervaring en die emotie te hernemen, gaan we ze als het ware als een patroon erin inslijten, als een pad in het bos dat steeds weer opnieuw gelopen wordt en waarop geen nieuw gras kan groeien.

Maar je kan je wel voorstellen dat de patronen vanuit onze kindertijd, niet persé de patronen zijn die je nú nog van dienst zijn! Alleen... ze zijn er wel! Wist je dat emotionele gebeurtenissen zich zelfs van generatie op generatie als DNA in de cellen kunnen worden doorgegeven?
Wat kan je eraan doen?
De meest gebruikte methode tot nu toe om hier wat mee te doen, is positief affirmeren. Maar affirmeren is slecht het overstemmen van de negatieve stem. Elke keer je een negatieve gedachte hoort, overschreeuw je deze met een positieve affirmatie. Maar je pakt de negatieve stem niet aan daar waar zijn oorsprong ligt: in het emotionele brein bij de amygdala. 

En daar komt geur erbij kijken. Ons reukzintuig is het enige zintuig dat rechtstreeks met ons brein verbonden is, en dan ook nog net bij het emotionele brein. Daarom is geur ook zo krachtig. Je kan ook niet 'ont'ruiken, geur is er gewoon! En binnen de paar seconden weten onze hersenen of ze in fight or flight modus moeten gaan, of dat ze kunnen kalmeren.


Je kan dus aan geurconditionering doen, positief of negatief. Maar je kan ook nieuwe associaties maken, herinneringen vergrendelen ook.
Dat geur een enorme invloed op ons heeft, is niet nieuw; dat ze de geheugensamenstelling kan veranderen, is dat wél.

Onze hersenen zijn niet in staat om zowel een negatieve als een positieve ervaring aan één dezelfde geur kunnen koppelen. En daarom gebruiken we geur om een negatieve emotie van een ervaring los te koppelen zodat de emotionele lading ervan ook wordt weggehaald.
Door het ruiken van bepaalde oliën volgens een bepaald proces koppel je dus de emotie los van de ervaring. Op deze manier kan je verwerken en loslaten. Hierdoor ben je in staat stappen vooruit te zetten.

Door het ruiken aan bepaalde essentiële oliën kalmeer je de amygdala en ben je in staat om weer helderder te denken, je legt die negatieve stem het zwijgen op. Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats en naast opluchting ontstaan er vaak mooie nieuwe inzichten die je verder op pad helpen.
Het kan ineens duidelijk worden waar bepaalde gedragingen vandaan komen, of zelfs lichamelijke klachten!
Je zal de herinneringen an sich niet verliezen, maar je laat negatieve gedachten en emoties los en door de veranderingen die plaatsvinden in je hersenen, leer je op een andere manier naar een situatie te kijken en ervaar je dingen anders dan daarvoor. Je mindset is positief veranderd. 
Aroma Freedom Technique


AFT is een fijne, snelle, zachte maar vooral doeltreffende techniek om komaf te maken met beperkende gedachten en overtuigingen waardoor we blijven ronddraaien in oude patronen – patronen uit het verleden die ons niet meer dienen in het heden. Deze patronen houden ons tegen om de dingen te doen of te bereiken die we écht willen. Ze houden ons gevangen in gedragingen als perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen, uitstelgedrag… om er maar een paar te noemen. Maar soms hebben we zelfs  niet door dat 'iets' ons blokkeert, is het niet zozeer een gedrag van onszelf maar een programmatie of blokkade in ons celgeheugen.

Door gebruik te maken van geur kunnen we snel de negatieve lading verwerken en omzetten zodat je weer vrij naar je doelen toe kan leven.

Is dat niet wat we allemaal willen!?

Als jij dit allemaal wil:
 • Negatieve zelfpraat elimineren
 • uitstelgedrag aanpakken
 • je doelen bereiken
 • vrij leven
 • je grenzen beter aangeven
 • je intuïtie aanscherpen
 • blokkades opheffen rond zwangerschap, moederschap, zelfwaarde, geld, zelfvertrouwen, liefde, gezondheid, etc...
 • slechte gewoontes aanpakken (suiker, alcohol, teveel shoppen, slecht eten, negativiteit, ...)
 • duidelijkheid krijgen in je patronen, je doelen, je wensen
 • ...
Dan is dit Mindset Traject helemaal voor jou!
De mogelijkheden!
Maak komaf met beperkende gedachten en overtuigingen


XL All the way to freedom

Wil je all the way gaan in jouw transformatie, kies dan zeker voor dit traject! 
 • Je krijgt een intake gesprek waarin we jouw verhaal en jouw noden gaan bekijken en een plan van aanpak gaan opmaken. 
 • Je krijgt 5 sessies die ik naar jouw noden aanpas, ook al moet ik ze onderweg nog aanpassen. Je krijgt een panieksessie voor als ik gevoelige dingen aanraak die jou misschien doen opschrikken, waar je van wil wegrennen.
 • Je krijgt de Starterkit met diffuser en 11 oliën (waaronder oliën die je voor je AFT kan gebruiken) + V6 draagolie én een eigen account waar je later aan 24% korting de oliën kan bijbestellen
 • je krijgt een AFT boekje met het hele protocol zodat je je ook na of tussen onze sessies kan behelpen en ondersteunen 
 • je krijgt een boekje over de starterkit 
 • je krijgt 2 olie rollertjes zodat je ook meteen met je kit aan de slag kan
 • je krijgt van mij het olie-journal dat ik ontworpen heb waarin je al je receptjes en weetjes kwijt kan 
 • Je hebt toegang tot ons online leerplatform Huddle, de besloten facebookgroep en whatsappgroep (onbetaalbaar, deze community)
 • Persoonlijke begeleiding in het gebruik van de oliën
 • uitnodiging om deel te nemen aan onze evenementen
Zoals je ziet, krijg je voor deze prijs heel wat cadeautjes, Maar het grootste cadeau geef je jezelf doordat je ook hierna met de oliën en de AFT aan de slag kan blijven gaan. 


Regular

Kies je voor dit basis traject, dan stuur ik jou de staaltjes voor de sessies op. Deze zitten op een watje in een gesloten ziplock zakje en zouden het hele traject lang moeten blijven ruiken. Indien ze zouden vervagen, mag je mij altijd vragen voor nieuwe.

Je krijgt in dit traject:
 • Een intake gesprek waarin we jouw verhaal en doelen gaan bepalen en een plan van aanpak gaan opmaken.
 • Je krijgt eveneens 5 sessies aangepast aan jouw noden.
 • Je krijgt een panieksessie voor als het moeilijker wordt en je er liever de brui aan geeft dan door de pijn heen gaat. Het is net dàt kantelmoment dat we zoeken, want daarachter ligt vaak de opluchting en de vrijheid.
Je krijgt bij deze geen starterkit en dus ook geen toegang tot de besloten communities of academie (tenzij je daar al in zit natuurlijk). Ook de andere extra's loop je uiteraard mis. Wel sta je hier op je weg naar een vrijer leven toutcourt en zal je heel wat vooruitgang gaan boeken. .


De starterkit

Als laatste optie kan je er ook voor kiezen om enkel met de starterkit aan de slag te gaan. Je krijgt dan geen persoonlijke begeleiding in een traject maar ik leer je wel de AFT aan en je krijgt het boekje erbij om zelf aan de slag te gaan.

Wat de oliën zelf betreft, krijg je uiteraard wel blijvende persoonlijke begeleiding.

Je krijgt:
 • een starterkit met diffuser en 11 oliën + flesje V6 draagolie
 • Je eigen account waar je daarna de oliën aan 24% korting kan bijbestellen
 • toegang tot de besloten communities
 • toegang tot ons online leerplatform Huddle met de start to oil
 • een boekje met toepassingen over onze starterkit
 • een olie journal om je recepten in kwijt te kunnen
 • 2 olie rollers
 • persoonlijke begeleiding in het gebruik van je kit
 • uitnodiging voor onze evenementen

De ervaringen

Laten we connecteren!
 

             Praktijk San.T
Sandra Geusens

Sandra Geusens - voetreflexologe, aromazorger, coach

As, Limburg - sgeusens@hotmail.com - btw.: 0847468115


© copyright Sandra Geusens 2021