Voor drukke mama's (en andere drukke vrouwen)

Mijn easy peasy tips en tricks om rust te vinden in het drukke dagelijkse leven.
Herken je dat? Dat je hoofd zo tjokkevol zit dat je gewoon niet meer kàn nadenken? Dat je van hot naar her rent en niet meer weet waarheen straks dan weer... 
Dat het water je aan de lippen staat en je kan elk moment verdrinken...

Ik herken het alvast helemaal! Ik was ook uitgeblust, op, kleurloos, futloos, kapot, druk, uitgeteld, gespannen... En dus ging ik op zoek naar tools om terug de kracht in mezelf terug te vinden. En ik heb heel wat ontdekt onderweg. 

We zijn net als wolven in het bezit van een oerkracht, een kracht die ervoor zorgt dat we er voor de roedel zijn en onze welpen grootbrengen. Maar wanneer een wolvin welpen krijgt, gaat na een bepaalde periode de rest van de roedel de welpen mee grootbrengen. Zo krijgt mama rust en me-time.

In onze snel-snel maatschappij is er geen 'roedel', we leven heel erg op onszelf en voeden zelf alleen onze kids op. Het is aan onszelf dan ook om af en toe de rust te gaan zoeken en inbouwen. We krijgen dagelijks zo ontzettend veel prikkels binnen, dat die nood steeds hoger wordt. 

En daarom schreef ik voor jou dit e-book, mama. Ik hoop dat je er wat aan hebt.  • In dit ebook ontdek je mijn geheimen voor meer rust in de dagelijkse sleur

  • Je ontdekt verschillende manieren die jou het leven makkelijker gaan maken 
Dit is voor jou!
  Als je ook verlangt naar meer zen.
  Als je makkelijke manieren zoekt voor meer rust.
  Als je op zoekt bent naar tijd voor jezelf. 
  Omdat elke mama het verdient!!!
Download hier het ebook!

Ervaringen van lezers