Aroma Freedom Techniek

Loop jij aan tegen stress, heb je het moeilijk om je emoties en bijbehorende reacties in de hand te houden, heb je last van beperkende gedachten of kan je moeilijk je doelen bereiken, dan is dit zeker iets voor jou!! Ook wanneer bepaalde herinneringen je dwars zitten, kunnen we hiermee aan de slag.

De kracht van geur en het effect op het brein wordt al jaren wetenschappelijk onderzocht. Aroma Freedom Techniek is een combinatie van geur en geaccepteerde benaderingen uit de psychologie. 

Doelen zullen zich weer binnen handbereik bevinden, belemmerende gedachten worden milder, je intuïtie zal aangescherpt worden. Ook wanneer je moeilijk zwanger geraakt en je vermoed dat beperkende overtuigingen of herinneringen aan de basis liggen, kunnen we met AFT aan de slag.

De techniek werd ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus, dokter in de klinische psychologie. We werken voor deze techniek enkel en alleen met de zuivere oliën van Young Living om een blijvend resultaat te bewerkstelligen. Ik behaalde mijn certificaat als AFT practicioner in juli 2021. De techniek is zo krachtig dat je al verschil kan merken vanaf de eerste sessie! Dankzij de uitgebreide opleiding heb ik dat meermaals zélf mogen ervaren.

Een sessie kan zowel online als offline doorgaan, via zoom of bij mij in de praktijk. Gaat de sessie online door, dan stuur ik je de geurstalen op. Een AFT sessie duurt om en bij een uur, afhankelijk van hoeveel rondes er nodig zijn om de beperkingen los te laten (kan dus ook korter of langer duren)

Een sessie AFT kost €75, of je kan gaan voor een mindset traject op jouw maat. Meer info vind je hier. 


 Laten we connecteren!
 

             Praktijk San.T
Vrouwendingen

Sandra Geusens - voetreflexologe, aromazorger, coach

As, Limburg - sgeusens@hotmail.com - btw.: 0847468115


© copyright Sandra Geusens 2021