Aroma Freedom Techniek

Loop jij aan tegen stress, heb je het moeilijk om je emoties en bijbehorende reacties in de hand te houden, heb je last van beperkende gedachten of kan je moeilijk je doelen bereiken, dan is dit zeker iets voor jou!! Ook wanneer bepaalde herinneringen je dwars zitten, kunnen we hiermee aan de slag.

De kracht van geur en het effect op het brein wordt al jaren wetenschappelijk onderzocht. Aroma Freedom Techniek is een combinatie van geur en geaccepteerde benaderingen uit de psychologie. 

Doelen zullen zich weer binnen handbereik bevinden, belemmerende gedachten worden milder, je intuïtie zal aangescherpt worden. We hebben allemaal die innerlijke criticus die ons verteld dat we iets niet kunnen, of niet waard zijn, dat het 'nooit zal lukken', wat 'het' ook is. Of het nu gaat om gewicht verliezen, meer zelfvertrouwen, zwanger geraken, onze studie afmaken, voor die job gaan, of wat dan ook... Soms willen we die innerlijke criticus toch gewoon het zwijgen opleggen? 

Gebeurtenissen en hun emotie zetten zich vanaf de conceptie vast in ons celgeheugen. Het brein is lui en denkt liefst niet teveel na. We hebben in ons hoofd een gigantische mappenkast waar overal connecties liggen opgeslagen tussen situaties en emoties. Wanneer we in een gelijkaardige situatie terechtkomen, gaat het brein daar geen emotie voor 'uitvinden'. Nee, het brein opent de mappenkast en gaat op zoek naar die situatie uit het verleden die er het meest op gelijkt en kijkt welke emotie reeds geconnecteerd is en haalt die uit de mappenkast om ook in deze nieuwe situatie toe te passen. Vaak is dat echter helemaal niet nodig en zijn die oude connecties outdated. Tijd om die connectie los te maken en er nieuwe aan te koppelen. En dat is wat Aroma Freedom Techniek doet: het herinneringscomplex ontbinden. De herinnering blijft maar de onnodige emoties en soms zelfs fysieke reacties erop lossen op.

De Aroma Freedom Technique werd ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus, klinisch psycholoog, opgeleid in verschillende traditionele en alternatieve benaderingen en oprichter van de Aroma Freedom Academy.
AFT is een combinatie van EMDR, NLP en essentiële oliën. Ze kalmeert je emoties door de rechstreekse connectie tussen ons reukvermogen en ons limbisch brein, waar emotie opgeslagen wordt. Onverwerkte emoties, herinneringen en beperkende gedachten worden losgelaten. Innerlijke blokkades en overlevingsstrategieën die niet meer van toepassing zijn, worden vervangen door positieve gevoelens, helpende gedachten en nieuwe inzichten over jezelf, over de anderen en over het leven.

Een sessie kan zowel online als offline doorgaan, via zoom of bij mij in de praktijk. Gaat de sessie online door, dan stuur ik je de geurstalen op. Een AFT sessie duurt om en bij een uur, afhankelijk van hoeveel rondes er nodig zijn om de beperkingen los te laten (kan dus ook korter of langer duren)

Een sessie AFT kost €75, of je kan gaan voor een mindset traject op jouw maat. Meer info vind je hier

Ik behaalde in juli 2021 mijn officilële certificaat als Aroma Freedom Practioner. Aroma Freedom heeft vele technieken die aangepast kunnen worden aan de situatie. Zo is er de aroma freedom zelf, maar ook de Memory Resolution Technique, Aroma Reset, Aroma Boost, etc. 
 Laten we connecteren!
 

             Praktijk San.T
Sandra Geusens

Sandra Geusens - voetreflexologe, aromazorger, coach

As, Limburg - sgeusens@hotmail.com - btw.: 0847468115


© copyright Sandra Geusens 2021